Winactie: Win je favoriete vakantiefoto op canvas!

Als ik blader in fotoalbums die ik maakte na een verre reis komen er vaak prachtige herinneringen naar boven. Toch is mijn ervaring dat fotoalbums na verloop van tijd onderin de kastjes belanden en je maar weinig meer kijkt in deze fotoboeken. Daarom kies ik er vaak voor om de meest dierbare foto’s groter af te drukken, en ergens in huis neer te zetten. De foto bij deze blogpost liet ik echter drukken op canvas, omdat ik bij deze foto herinnert wordt aan een prachtige vrouw en aan waar zij voor mij symbool voor staat: kracht, liefde en Afrika. Heb jij ook een foto die zo belangrijk voor je is dat je die op canvas zou willen laten afdrukken? Dat komt dan goed uit, want ik mag in samenwerking met Sable Tours en Digitransfer een canvasdoek van maximaal 70 x 50 centimeter weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

 • Like Travel.blog.nl op Facebook
 • Laat onder deze blogpost een reactie. Vertel in die reactie tijdens welke reis jij dé foto maakte die je graag op canvas wil laten afdrukken.

Sable Tours & Digitransfer       

Voor deze winactie hebben de partijen Sable Tours en Digitransfer de handen ineen geslagen. Sable Tours is een kleinschalige reisorganisatie gespecialiseerd in maatwerk reizen naar het zuidelijke deel van Afrika. Hierbij kun je onder andere denken aan luxe reizen naar Zuid-Afrika, waarbij je de pareltjes van Zuid-Afrika zal ontdekken.

Digitransfer is gespecialiseerd in het bedrukken van T-shirts, maar bijvoorbeeld ook in spandoeken en canvasdoeken. Ze stellen dan ook graag deze prijs beschikbaar zodat je mooiste foto op canvas afgedrukt kan worden.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Groepsreizen Zuid Afrika Singlereizen Zuid Afrika Singelreis Zuid Afrika Groepsreis Zuid Afrika
Lees ook:Sawadee Reizen organiseert ‘Wie-is-de-mol-reizen’
Lees ook:Zuid Afrika schiet weer olifanten af
Lees ook:WK Voetbal in Zuid Afrika, de do’s and don’ts voor oranje supporters
Lees ook:Baobab start met ontwikkelingsreizen

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Winactie: Win je favoriete vakantiefoto op canvas!

 1. Annie Caenen

  Ik heb een mooie foto die ik graag zou willen op canvas te zetten

    /  
 2. Claire Clausing

  Tijdens een reis naar Mexico waren wij met een groep van 6 op excursie. Deze groep was zo leuk en we hebben tijdens een lunch daar een foto gemaakt met z’n alle. Elke keer als ik deze foto zie denk ik terug aan deze geweldige vakantie

    /  
 3. Cynthia

  Ik heb een geweldige foto vanuit de lucht gemaakt (tijdens Paragliden) van een paradijs in Turkije öludeniz die foto zou ik graag aan de muur willen hebben hangen. Zodat ik heerlijk kan wegdromen!

    /  
 4. melissa

  Ik moet die reis nog maken, omdat we net 2 kleine kids hebben. maar die foto komt deze zomer!

    /  
 5. Sandra

  Australië, wat een fotogeniek land !! dat wordt nog lastig kiezen :-)

    /  
 6. Ling Choi

  Een vakantiekiekje van Hong Kong, mooie skylines!

    /  
 7. carin smit

  kroatien een geweldig mooi natuur gebied met zijn gebergte zee en vele eilandjes!!!!!!

    /  
 8. Klaas Leerlooijer

  Ik ben net terug van een boottocht. Met mooie foto’s.

    /  
 9. Dennis

  Wij hebben begin maart een reis gemaakt in Amerika en o.a. in Las Vegas geweest. Daar hebben we ene helicopter vlucht boven de strip gemaakt. Ik heb toen een erg mooie foto gemaakt die ik graag op canvas zou willen hebben

    /  
 10. Nina

  Van mijn zoon die in de binnenlanden van Turkije (zwarte zee)in een piepklein dorpje waar absoluut geen toeristen komen bij zijn oma zit.

    /  
 11. Sanne Becks

  Een geweldige foto van een actieve geiser in Ijsland boven de bank dat zou nog eens een mooie herinnering zijn aan een supertrip

    /  
 12. laura damen

  een foto van mijn vakantie in barcalona (in het camp nou stadion) zou onwijs gaaf zijn

    /  
 13. Stephanie

  Helaas heb ik geen facebook, maar ik zou graag mee willen doen. Ik heb vorig jaar een schitterende foto in Puerto Rico gemaakt en die zou ik graag op canvas zien!

    /  
 14. Maud

  Wij (lees: vriendjelief & ik) hebben vorig jaar in Corfu hele gave foto’s gemaakt. Maar onze eerste vakantie in Kreta (2009) was zo speciaal omdat het de eerste vakantie was, dat ik daar ook wel heel graag een grote canvasfoto van zou willen!

    /  
 15. Janneke

  Ik ben 4 jaar geleden voor 3 maanden naar IJsland geweest om stage te lopen in het ziekenhuis daar. Natuurlijk heb ik ook het hele eiland rondgereisd en met dan 1000 supermooie foto’s gemaakt. Ik zou héél graag 1 van al die foto’s aan de muur hangen! Ik heb ze nu allemaal in een fotoboek. Maarja, hoe vaak pak je dat er nou eigenlijk bij… Fingers crossed, wil heel graag winnen! :D

    /  

Comments are closed.