Grote Markt Brussel voorzien van gratis wifi

Een paar dagen geleden werd nog bekend dat als de Grote Markt in Brussel even intensief gebruikt wordt in de toekomst dat het historische plein dan onherstelbare schade op kan lopen. Toch biedt de Stad Brussel vanaf vandaag gratis wifi aan op de Grote Markt. Duizend mensen kunnen hier tegelijkertijd gebruik van maken gedurende twee uur.

De Grote Markt is niet de enige plaats in Brussel met gratis wifi. Ook andere belangrijke plaatsen in de stad krijgen gratis wifi. In juli zullen ook het Muntplein en het De Brouckèreplein van gratis wifi zijn voorzien. In oktober komen daar nog het Rouppeplein, het Bockstaelplein en het Vossenplein bij. Het initiatief van de Stad Brussel past in het plan om van Brussel een digitale stad te maken en kost in totaal 201.000 euro.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Reizigers hebben behoefte aan gratis onbeperkt WiFi op luchthavens
Lees ook:Plan ter bescherming Grote Markt en Brussels stadhuis
Lees ook:Leeds Loves Food Festival in Engeland
Lees ook:Ook Brussel heeft nu een eigen lichtfestival
Lees ook:Reizigers willen gratis WiFi op vliegveld

Geen reacties // Reageer