23,6% van de Nederlanders ergert zich aan medereizigers

Een interessant persbericht vandaag in mijn mailbox. Uit onderzoek onder 472 mensen van de reiswebsite Travelmap.nl ergert maar liefst één op de vier Nederlanders zich tijdens hun reis aan hun eigen reisgezelschap. En dat gaat met name om hun eigen partner. Vrouwen blijken zich meer te storen aan hun man dan andersom.

Nederlanders zijn sowieso goed in het ergeren op reis. Files en vertragingen werken ons op de zenuwen, evenals huilende kinderen, en smerige accommodaties.

Vakantiegangers die zich ergeren aan hun partner op reis ergeren zich vaker aan hun reisgezelschap wanneer ze met de auto gaan dan wanneer de reis per vliegtuig afgelegd wordt. En dat in een tijd waarom landkaarten ontbreken en met navigatiesystemen gereisd wordt. De reden zou met name liggen bij de intensiviteit van de lange autorit.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Bed and Breakfast populairste accommodatie zomer 2012
Lees ook:34% van Nederlanders neemt hagelslag mee op vakantie
Lees ook:Schoppen tegen stoel meest irritant in vliegtuig
Lees ook:Zware milieubelasting door vakanties Nederlanders
Lees ook:82% van de vrouwen regelt de vakantie

Geen reacties // Reageer