Winactie: win kaartjes voor de Vakantiebeurs

Het mag dan nog een tijdje duren voordat het januari is, maar je kunt maar beter alvast kaartjes in huis hebben, vind je ook niet? De Vakantiebeurs komt er weer aan. Van 14 tot en met 18 januari staat de Jaarbeurs in Utrecht weer bol van de reisinspiratie. Informatie opdoen over een backpackreis naar Azië? Check! Informatie over de Transsiberië-express? Check! Meteen een reis boeken bij één van de vele stands? Check!

‘Je zou zweren dat je er al was’… is dit jaar het motto van de Vakantiebeurs. Dit jaar zorgt de organisatie meer dan ooit voor een ware beleving door de bezoeker nog meer te laten proeven, ruiken, zien en doen.

Dit jaar is Spanje het gastland van de Vakantiebeurs. Dat betekent dat er in Utrecht speciale aandacht besteed wordt aan de enorme variëteit van dit vakantieland dat al sinds mensenheugenis één van de populairste bestemmingen van Nederlanders is.

Wil jij entreebewijzen winnen voor de Vakantiebeurs? Doe dan mee met de winactie. Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de vraag: Naar welk land wil jij komende zomer op vakantie?


Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Vakantiebeurs: 12% minder bezoekers
Lees ook:Veel minder bezoekers op Vakantiebeurs dan voorheen
Lees ook:Hong Kong en Tunesië gastlanden tijdens Vakantiebeurs
Lees ook:Reisveiling voor slachtoffers aardbeving Haïti op Vakantiebeurs
Lees ook:Vakantiebeurs heeft jongeren weinig te bieden

Geen reacties // Reageer