22 – 26 januari: Vakantiesalon Vlaanderen in Antwerpen

Had je geen tijd om naar de Vakantiebeurs te gaan, is de Caravana te ver weg voor je, maar ben je nog wel op zoek naar inspiratie voor een volgende reis en vakantie? Dan is de Vakantiesalon misschien iets voor je! Antwerp Expo opent vanaf vandaag tot en met maandag de deuren weer voor de Vakantiesalon Vlaanderen en B&B Expo.

Vakantiesalon

Verlang je naar een ontspannende vakantie op het strand of in de bergen? Droom je al lang van een luxueuze cruise? Ben je eerder sportief of avontuurlijk aangelegd? Of hou je van de natuur en wil je graag kamperen? Wat je ook zoekt, het Vakantiesalon Vlaanderen zal je zeker niet teleurstellen. In de Expo van Antwerpen staan er maar liefst 400 exposanten, verspreid over 4 hallen. Deze experts helpen je graag verder en geven graag advies en informatie over een land, stad of accommodatie.

Culinair toerisme

De Vakantiesalon heeft dit jaar een paar thema’s en dit jaar is er een nieuw thema bij. Het thema is Culinair toerisme. Volg de culinaire route en laat je verleiden door de verschillende smaken, geuren en kleuren op de beurs. Maar er zijn meer activiteiten op deze beurs.

Zo zullen er, in samenwerking met Hotelkamerveiling.nl, veilingen worden georganiseerd voor Make-a-Wish-Belgium. Elke dag worden er drie keer per dag (om 11 , 14 en 16 uur) onder andere reizen, treintickets, campeervakanties, verblijven in vakantiehuizen, hotelovernachtingen geveild, alles met een startbod van 1 €! Het opgehaalde geld zal gebruikt worden om de wensen van kinderen met een  levensbedreigende ziekte t vervullen.

B&B Expo

In hal 1 van de Antwerp Expo is de B&B Expo. Een verblijf in een bed & breakfast is een persoonlijke en originele reisformule die steeds meer mensen aanspreekt in hun zoektocht naar originele en authentieke overnachtingsmogelijkheden. B&B Expo stelt een ruim internationaal aanbod van Bed & Breakfast-locaties voor. Daarnaast komen ook charmehotels aan bod en stellen toerismebureaus en gespecialiseerde organisaties hun aanbod voor.

Heb je stiekem plannen om een eigen bed & breakfast op te starten? Dan kun je op B&B Expo de nodige informatie vinden. Er worden bovendien elke dag workshops georganiseerd om zelf een bed & breakfast op te starten. Bovendien zullen er ook verschillende makelaars aanwezig zijn om u te helpen bij het zoeken naar geschikt onroerend goed.

De Vakantiesalon Vlaanderen, geopend van 22 tot en met 26 januari, van 10.00 uur tot 18.00 uur, in de Antwerp Expo in Antwerpen.
Een kaartje aan de kassa kost een tientje, via internet zijn de kaarten 3 euro goedkoper. Kaartjes kun je hier kopen: onetelecomticket.com

Wil je meer info over de Vakantiesalon? Dat kun je hier bekijken: vakantiesalon-vlaanderen.com

Lees ook:Vlaams reisprogramma Vlaanderen Vakantieland stopt
Lees ook:Vanavond op tv: De allerlaatste Vlaanderen Vakantieland
Lees ook:Winnaars Travvies bekend
Lees ook:Vanaf 1 januari: Nieuwe snelheidsregels in Vlaanderen
Lees ook:Voorjaarsvakantie: Kids reizen gratis naar België met Intercity Brussel

Geen reacties // Reageer