Foutje Ryanair: Toch niet voor een prikkie naar New York vliegen

Afgelopen maandag kwam het bericht naar buiten dat Ryanair het plan had om binnen 5 jaar vluchten naar Amerika aan te bieden, voor een prikkie. Maar Ryanair krabbelt nu terug, de marketingmanager had het namelijk een beetje verkeerd verwoord.

Ryanair kondigde maandag aan dat het bedrijf grote plannen had. Het bedrijf was namelijk van plan om over 5 jaar naar 14 bestemmingen in Amerika te vliegen, voor maar heel weinig geld. Zo zou je straks al voor 14 euro naar New York kunnen vliegen. Andere luchtvaartmaatschappijen konden hun oren niet geloven en vroegen zich af of het wel waar was. Ryanair staat bekend om zijn proefballonnetjes, die vaak bedoeld zijn om reacties uit te lokken bij concurrenten. En die reacties, die kregen ze deze week genoeg.

Ryanair gaf vrijdag toe dat er helemaal geen plannen waren om zulke goedkope vluchten aan te bieden en dat dit plan ook nooit zo op tafel heeft gelegen. Volgens Ryanair was er sprake van miscommunicatie tussen de PR-afdeling van het bedrijf en de pers. Het bedrijf heeft wel plannen om goedkope vluchten aan te bieden, maar die plannen zijn nog helemaal niet goed uitgewerkt, laat staan dat er al een beslissing is genomen.

Bron: RTL Nieuws

 

 

 

Lees ook:Chinese luchtvaartmaatschappij wil staanplaatsen in vliegtuig invoeren
Lees ook:Oktober uitverkoop bij RyanAir
Lees ook:Actie: Goedkoop vliegen met Ryanair vanaf Eindhoven, Dusseldorf en Brussel
Lees ook:Voor een tientje naar de VS vliegen met Ryanair
Lees ook:RyanAir annuleert vluchten tot maandag 13.00 uur

Geen reacties // Reageer