Morgen op tv: Reizen Waes Slow

Kijk je graag naar reisprogramma’s? En kijk je ook wel eens naar Reizen Waes? En ben je heel toevallig morgen vrij? Dan heb ik een leuke tip voor je! Morgenochtend kun je namelijk je hart ophalen bij de Belgische zender Eén. De zender gaat morgen een speciale marathonaflevering van Reizen Waes uitzenden, onder de noemer Reizen Waes Slow.

Morgen verrast Eén je met een bijzondere extra uitzending: 3 uur rauw beeldmateriaal van Reizen Waes. Onderweg gemaakt vanuit het perspectief van Tom Waes en minimaal gemonteerd. Normaal zien alleen de programmamakers deze beelden, maar nu kan de kijker dus ook meegenieten. Tijdens Tom’s reizen zijn er veel Go-Pro-beelden gemaakt: beelden gedraaid met een kleine draagbare camera, die op de wagen, het vliegtuig of op de boot zat.

In Reizen Waes bezoekt Tom, in ons land vooral bekend van Tomtestoron, landen en gebieden die de toerist vaak links laat liggen. Deze gebieden zijn vaak te gevaarlijk of niet interessant genoeg voor de toerist. Desalniettemin zijn het stuk voor stuk wel mooie landen en maakt Tom mooie reportages over deze landen.

Zo bezocht Tom in het 1e seizoen onder andere Iran, Turkmenistan, Transnistrie en Colombia. In het 2e seizoen gaat Tom op zoek naar het Noorderlicht in Spitsbergen en gaat hij helemaal alleen naar Alaska. Ook brengt Tom een bezoek aan Noord- en Zuid-Korea en gaat hij naar Mexico om te kijken of er nog steeds een drugsoorlog aan de gang is.

In de marathonuitzending komt deze landen dus allemaal voorbij. Je ziet beelden waarin niet noodzakelijk iets gebeurt, maar die laten zien hoe een land er echt uitziet. En met af en toe ook een beeld van Tom, die gewoon onderweg is. Een voorproefje kan je hier bekijken: https://youtu.be/cTjBmQXlhJ0

Reizen Waes Slow, vrijdag 1 mei, van 09.00 tot 12.00 uur op Eén.

 

Lees ook:Belgisch reisprogramma Reizen Waes terug op tv
Lees ook:Reizen Waes krijgt 3e seizoen
Lees ook:Terug op tv: Reizen Waes
Lees ook:BVN-Trofee: Reizen Waes in de prijzen gevallen
Lees ook:Morgen op tv: De laatste Reizen Waes

Geen reacties // Reageer