Meivakantie: Kinderen reizen gratis in treinen en bussen Arriva

Het is meivakantie. Tijd dus om een leuk dagje weg te gaan met of zonder kids. Arriva heeft nu iets nieuws bedacht, met het speciale Kids4Nix e-ticket reizen kinderen van 2 tot en met 10 mei helemaal gratis met de bus of trein. En wie wil dat nou niet?

Kinderen tussen de 4 en 11 jaar mogen gratis met de trein reizen. Voorwaarde is wel dat er een volwassene met ze mee zal reizen, deze moet dan wel het volle pond betalen. Deze actie geldt in zowel de bussen als treinen van Arriva. Per betalende volwassene kunnen drie kinderen meereizen.

Alle bussen en treinen van Arriva doen mee met deze actie, met uitzondering van de Arriva-bussen op de Waddeneilanden, de Waterbus, de bussen in Noord-Brabant en de bussen en treinen in Zuid-Holland. In Zuid-Holland en Brabant kunnen kinderen een gratis Kinderritkaart halen bij de buschauffeur en kunnen zo alsnog gratis met de bus reizen.

De treinen en bussen van Arriva rijden in delen van Drenthe, Friesland, Flevoland, Gelederland, Groningen, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Overijssel. De actie loopt van 2  tot en met 10 mei. Kinderen kunnen door de week vanaf 9.00 uur gratis reizen, in het weekend de hele dag.

De gratis e-ticket kun je hier downloaden. Veel reisplezier.

 

Lees ook:Voorjaarsvakantie: Kinderen reizen gratis in treinen en bussen Arriva
Lees ook:Meivakantie: Kinderen reizen gratis in treinen en bussen Arriva
Lees ook:Actie Arriva: Gratis reizen op zondagen in juli en augustus
Lees ook:Proef: Kinderen reizen gratis met de bus in Flevoland, Overijssel en Gelderland
Lees ook:18 september: Gratis met bus en trein door Friesland en Groningen

Geen reacties // Reageer