Nieuw bij Arkefly: Airfi

Wifi aan boord van een vliegtuig, het komt steeds vaker voor. En ook Arkefly is nu overstag. Vanaf juli biedt de luchtvaartmaatschappij Airfi aan: Een router met wifi, maar zonder internetverbinding met de grond.

Airfi is niet nieuw, Corendon, Transavia en Estonian Air bieden deze service ook aan. De routers komen in alle vliegtuigen van Arkefly en werken op accu’s. Reizigers kunnen zo via hun eigen laptop, telefoon of tablet gratis en voor niks toegang krijgen tot kranten, magazines, e-books, games, nieuws, de menukaart en belastingvrije artikelen.

De routers zijn niet verbonden met het vliegtuig zelf en kunnen dus ook de vlucht niet verstoren. De routers werken op batterijen, kunnen 15 uur mee en 50 gebruikers kunnen tegelijkertijd het kastje gebruiken. De box is in 4 uur weer opgeladen. Tijdens het opladen kan Arke nieuwe data en sites op het apparaat zetten, waardoor de router altijd up-to-date is en je dus actueel nieuws kan lezen in het vliegtuig.

Arke zal deze routers niet alleen in het vliegtuig aanbieden, de luchtvaartmaatschappij legt deze routers ook op een aantal luchthavens neer. De routers worden bij de gate met een lokale WIFI-voorziening gekoppeld, zodat passagiers al tijdens het wachten veilig en snel kunnen internetten.

Bron: Up in the Sky

 

Lees ook:Nieuw bij Adria Airways: AirFi
Lees ook:Nieuw bij Arkefly: TUI Cloud
Lees ook:Veilig internetten op vakantie? Huur of koop een mifi-router
Lees ook:Arke vliegt toch niet via Eindhoven naar Antillen
Lees ook:Vlieg gratis naar je favoriete Arkefly bestemming via Twitter en Facebook

Geen reacties // Reageer