Zomerstorm: Ga morgen niet met je caravan op pad!

Ga je morgen op vakantie en neem je je caravan of aanhanger mee? Dan heb ik misschien wel slecht nieuws voor je.. Het gaat morgen stormen en de ANWB en VID adviseren nu met klem om morgen niet met je caravan op pad te gaan.

Het mag dan wel hartje zomer zijn, morgen lijkt het wel herfst en zal het een stormachtig dagje worden. Er is noodweer op komst, het gaat onweren en er worden zware windstoten verwacht met snelheden die kunnen oplopen tot 100 kilometer per uur. En probeer dan je caravan maar eens op de weg te houden.

De timing van deze storm is erg ongelukkig, morgen gaan er juist veel mensen op vakantie en daar zitten vooral veel vakantiegangers met caravans tussen. Heb je een caravan en ga je morgen op vakantie? Stel je reis dan uit of probeer eerder te vertrekken. Ben je al op de camping en blijf je in Nederland? Zet dan je tent extra goed vast en check je haringen goed.

De zomerstorm is een zeldzaam fenomeen en komt ongeveer een keer in de vijf jaar voor. In de loop van zaterdagavond is de storm grotendeels voorbij.

 

Lees ook:Paasstorm: Ga morgen niet met je caravan de weg op
Lees ook:Wees gewaarschuwd voor zwarte zaterdag!
Lees ook:Herfstvakantie: ANWB verwacht drukke avondspits morgen
Lees ook:Drukte Europese wegen verwacht tijdens Paasdagen
Lees ook:Zomerstorm: Rijkswaterstaat adviseert om niet de weg op te gaan

Geen reacties // Reageer