Nepal Now: Nepal lanceert nieuwe toeristencampagne

Op 25 april 2015 vond in Nepal een zware aardbeving plaats. Het epicentrum van de beving lag bij de plaats Gorkha, tussen Kathmandu en Pokhara. De schade was groot in het land en Buitenlandse Zaken gaf een negatief reisadvies uit voor het land. De gebieden zijn nu weer toegankelijk voor toeristen en er is geen negatief reisadvies meer. Nepal heeft nu een nieuwe campagne gelanceerd om meer toeristen te trekken.

Vorig jaar verwelkomde Nepal 800.000 bezoekers, maar toeristen blijven nog steeds massaal weg en de overheid denkt dat dit jaar slechts de helft van dit aantal wordt gehaald. Een ramp voor het arme Nepal. De meeste inwoners leven juist van het toerisme. De overheid heeft nu Nepal Now gelanceerd, een informatieve website over het land.

Op deze site kan je actuele reisverhalen lezen, foto’s bekijken en zelf ook een reisverhaal over Nepal schrijven. Ook worden reizigers die in het land verblijven opgeroepen om op sociale media een foto van zichzelf in het land te delen. De site is de moeite waard en erg leuk om eens te bekijken. En wie weet raak je wel geïnspireerd en wil jij ook naar Nepal op vakantie.

Lees ook:Reisadvies aangepast: Reizen naar Zuid-Nepal weer mogelijk
Lees ook:Reisadvies aangepast: Reizen naar Noord-Nepal weer mogelijk
Lees ook:Recordaantal toeristen in Nepal in 2008
Lees ook:Paris We Love You: Nieuwe campagne voor Parijs
Lees ook:Homo huwelijksreizen moeten toerisme stimuleren in Nepal

Geen reacties // Reageer