Luchthaven Los Angeles bouwt aparte terminal voor beroemdheden

De luchthaven van Los Angeles was helemaal klaar met de paparazzi die dagelijks op de luchthaven op zoek gingen naar sterren die gingen vliegen of net waren aangekomen. Ook de sterren zelf waren er niet blij mee. De luchthaven heeft hier nu iets op bedacht.

De luchthaven gaat nu een aparte terminal bouwen voor beroemdheden, sporters en superrijken, inclusief gescheiden paspoort- en bagagecontroles. De beroemdheden komen op deze manier geen pers, demonstranten of gewoon volk tegen en kunnen zo gewoon hun eigen gang gaan.

In de terminal is een luxe lounge en catering aanwezig. De auto’s stoppen voor de terminal, de passagiers checken in en daarna worden ze met de taxi naar het vliegtuig gebracht. De luchthaven laat weten dat de beroemdheden zo maar 60 stappen hoeven te zetten en dat deze manier goedkoper is dan een privéjet. Ook hoopt de luchthaven dat met deze nieuwe terminal er nog meer sterren naar de stad komen.

De terminal zal over een half jaar zijn deuren openen. Passagiers betalen 1700 euro extra om gebruik te maken van deze terminal.

Lees ook:Alweer terminal ontruimd in New York, dit keer op de luchthaven JFK
Lees ook:Vliegveld Newark ontruimd door afscheidskus
Lees ook:Loos alarm op Eindhoven Airport
Lees ook:Paniek in het vliegtuig: Geen wc-papier aanwezig
Lees ook:Meivakantie: Schiphol adviseert reizigers om tijdig naar luchthaven te komen

Geen reacties // Reageer