9 & 10 januari: Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen

Heb je nog geen plannen voor dit weekend en ben je nog op zoek naar een bijzondere reis? Dan heb ik een leuke tip voor je. Op zaterdag 9 en zondag 10 januari wordt voor de 5e keer de Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen gehouden.

Deze Vakantiebeurs vindt plaats in de Beurs van Berlage. Het doel van deze “vakantiebeurs voor bijzondere reizen” is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft,maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit.

Kwaliteit en een scherpe identiteit van de verschillende reisproducten zijn de trefwoorden voor deze “nieuwe” beurs. 2016 is al de vijfde jaargang en het aanbod wordt steeds gevarieerder. Het criterium voor deelname aan deze beurs is dat de de aanbieders reisproducten ontwikkeld hebben, die zich door hun kwaliteit of door hun onverwisselbaarheid van andere aanbieders onderscheiden en vaak van de traditionele normen afwijken, zodat je echt iets nieuws kunt ontdekken.

Op deze beurs staan bedrijven, die zich gespecialiseerd hebben in bijzondere reizen en bijzondere landen. Vaak zijn dit reizen op maat, speciaal voor jou gemaakt. Op de beurs staan grote en kleine bedrijven, die niet op internet te vinden zijn, maar zij bieden wel mooie reizen aan. Reizen waar je zelf nooit aan gedacht had.

Er is veel te ontdekken op deze beurs. Op het centrale podium is een programma met auteurs en musici met veel originele instrumenten, zodat je ook op een andere wijze geïnspireerd wordt. Op de 1e verdieping zijn de mediazalen, 8 in totaal, hier kun je diverse dia- en filmpresentaties bekijken.

Mocht je naar de beurs willen gaan, dan is het verstandig om tijdig je kaarten te reserveren. In de voorverkoop kosten kaarten € 10,90 per stuk. Aan de kassa zelf kosten de kaarten € 12,90. Kaarten kopen kan hier: vakantiebeursamsterdam.nl/tickets

De beurs is op zaterdag open van 11.00 tot 20.00 uur
De beurs is op zondag open van 10.00 tot 18.00 uur

Meer informatie over deze bijzondere beurs kan je via deze link vinden.

Lees ook:7 & 8 januari: Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen
Lees ook:10 & 11 januari: Amsterdamse vakantiebeurs voor bijzondere reizen
Lees ook:14 – 18 januari: Vakantiebeurs Utrecht
Lees ook:13-17 januari: Vakantiebeurs Utrecht
Lees ook:Vakantiebeurs heeft jongeren weinig te bieden

1 Reacties // Reageer

One thought on “9 & 10 januari: Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen

  1. Peter Guijt

    Je kan je altijd even voorbereiden via deze website: http://www.bijzonderereizensite.nl voordat je naar Amsterdam afreist! Op de Bijzondere Reizensite kan je kleinschalige accommodaties en reisorganisaties vinden en in contact komen met hun eigenaren.

      /  

Comments are closed.