13-17 januari: Vakantiebeurs Utrecht

Over een paar dagen is het zover, de jaarlijkse Vakantiebeurs gaat dan weer van start. Onder het motto ‘Je zou zweren dat je er al was’ kan iedere bezoeker zich onderdompelen in de sfeer van een favoriete vakantiebestemming.

De 46e editie van de Vakantiebeurs wordt gehouden van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari 2016, in de Jaarbeurs in Utrecht. Gastland is Noord-Engeland dat vakantiegangers verrast met de gevarieerde natuur en trendy steden. In iedere hal zijn verschillende gerechten te proeven. In het Kooktheater worden wereldse gerechten bereid en via de Culinaire Route krijgt de bezoeker smakelijke, versbereide traditionele hapjes en drankjes bij zes bestemmingen.

In totaal kom je op deze beurs 1.193 deelnemers tegen, zijn er 320 activiteiten, 111 aanbiedingen en je kan een rondreis door Nieuw-Zeeland winnen. Genoeg te zien, doen, voelen en proeven tijdens deze beurs. Zo kan je een droomreis winnen tijdens de selfie wedstrijd of kan je de nieuwste campers, caravans of tenten eens goed bekijken tijdens deze beurs.

Ook worden de Vakantiebeurs Awards uitgereikt aan organisaties binnen de reisbranche die zijn genomineerd op basis van originaliteit, innovativiteit, de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends, prijs-kwaliteitverhouding en niet te vergeten duurzaamheid. Stemmen kan nog trouwens, alleen vandaag (10 januari) nog en op deze site.

De Vakantiebeurs wordt gehouden van woensdag 13 t/m zondag 17 januari 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Openingstijden:

Woensdag 13 januari:  10.00 – 18.00 uur
Donderdag 14 januari:  10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 15 januari:  10.00 – 20.00 uur (avondopening)
Zaterdag 16 januari:  10.00 – 18.00 uur
Zondag 17 januari:  10.00 – 18.00 uur

Nu al kaartjes kopen? Dat kan! In de voorverkoop online zijn de kaartjes goedkoper en maak je kans op een 3-weekse rondreis door Nieuw-Zeeland voor 2 personen.

Vakantiebeurs 2016. Je zou zweren dat je er al was. 

Lees ook:Winactie: win kaartjes voor de Vakantiebeurs
Lees ook:14 – 18 januari: Vakantiebeurs Utrecht
Lees ook:Vakantiebeurs: 12% minder bezoekers
Lees ook:Vakantiebeurs: 117.000 bezoekers, Italië favoriet
Lees ook:Hong Kong en Tunesië gastlanden tijdens Vakantiebeurs

Geen reacties // Reageer