Droombaan in de aanbieding: British Airways zoekt piloten en stewards

Loop jij altijd al met je hoofd in de wolken? Droom jij over een baan hoog in de lucht? Ben je afgestudeerd piloot of stewardess, maar heb je nog geen baan gevonden? Dan heb ik een leuke tip voor je! British Airways is nu op zoek naar 2.000 piloten en stewardessen. Ja je leest het goed, 2.000 personen.

Het gaat goed met British Airways, er komen 13 nieuwe vliegtuigen bij en de maatschappij vliegt straks ook naar 13 nieuwe bestemmingen, waaronder naar steden in Zuid-Europa en Latijns-Amerika. De maatschappij heeft door deze uitbreiding meer personeel nodig en is nu hard op zoek naar 350 nieuwe piloten en 1.600 stewards en stewardessen.

De vacatures voor stewards en stewardessen komen binnenkort online, op deze pagina. Ben je piloot of wil je piloot worden, dan kun jij je aanmelden bij het Future Pilot Program. Mannen en vrouwen tussen de 18 en 55 jaar mogen solliciteren. Eenmaal door naar de volgende ronde krijg je een training op Heathrow in de Global Learning Academy van de maatschappij. Succes!

 

Lees ook:Strippende stewardess British Airways meer dan 500.000 keer bekeken op Youtube
Lees ook:Emirates gaat uitbreiden en zoekt (heel veel) personeel
Lees ook:Opmerkelijk: Rare regels voor stewardessen
Lees ook:Droombaan in de aanbieding: KLM zoekt piloten en cabinepersoneel
Lees ook:Vacature: Vueling zoekt 200 piloten

Geen reacties // Reageer