Jouw Zuid-Afrika: South African Tourism lanceert nieuwe campagne

Ben je wel eens in Zuid-Afrika geweest? Of wil je er graag heen, maar weet je niet waar je naartoe moet? Geen paniek, South African Tourism heeft nu een nieuwe campagne en test gelanceerd. Na de test weet je wat jouw Zuid-Afrika is en wie weet win jij die felbegeerde vliegtickets.

South African Tourism heeft een nieuwe campagne gelanceerd: Jouw Zuid-Afrika.  Zuid-Afrika fans Ellen Hoog (hockeyster), Everon Jackson Hooi (acteur), Anne de Buck (travelblogger) & Jelmer de Boer (lifestyle blogger) helpen jou ontdekken welk Zuid-Afrika het best bij jou past.

Het stadse leven, avontuur, relaxen of toch liever baden in luxe? Met het doorlopen van deze test kom je erachter op wie jij het meeste lijkt op het gebied van vakantie en reizen. Vervolgens krijg jij van diegene de hoogtepunten van hun reis te horen. Hoogtepunten die dus perfect bij jouw vakantie wensen passen en je zeker moet bezoeken in Zuid-Afrika.

Ik heb de test natuurlijk ook gedaan en het bleek dat ik 100% Anne de Buck was. (go figure) Volgens Anne wil ik de tofste plekken van een stad ontdekken, locals ontmoeten en genieten van een beetje luxe. En dat klopt helemaal. Doe de test op deze site en ontdek wat jouw Zuid-Afrika is.

Ben je nog niet overtuigd? Hier nog een paar leuke weetjes over het bijzondere land:

Wist je dat..
..tot de jaren ‘90 alleen Engels en Afrikaans officiële talen van Zuid-Afrika waren? Na die tijd zijn er maar liefst 9 talen aan toegevoegd. Zoals onder andere Zoeloe, Xhosa en Tsonga.

..Zuid-Afrika met een oppervlakte van 1.221.000 km² ruim 30 keer zo groot is als Nederland? Het inwoners aantal is bijna drie keer zo groot als Nederland. Gigantisch veel land om te bewonderen dus!

..wanneer je reist met slechts één van de ouders van een minderjarige dat meereist, dat je naast een paspoort en ticket ook een officieel geboortecertificaat mee moet nemen naar het vliegveld?

..je in sommige restaurants in Zuid-Afrika zelf je alcohol mee mag nemen? In Nederland is dit haast onbedenkelijk. Dit valt onder het BYO model, Bring Your Own. Je mag dan zelf je alcoholische versnaperingen meenemen in ruil voor een klein bedrag. Dit is overigens niet overal geldig en je kunt het altijd het best van te voren vragen om misverstanden te voorkomen.

Lees ook:Zuid Afrika populaire bestemming Nederlanders
Lees ook:WK Voetbal in Zuid Afrika, de do’s and don’ts voor oranje supporters
Lees ook:Op vakantie naar Zuid-Afrika? Strengere visumregels voor ouders met minderjarig kind
Lees ook:Zuid Afrika schiet weer olifanten af
Lees ook:Groepsreizen Zuid Afrika Singlereizen Zuid Afrika Singelreis Zuid Afrika Groepsreis Zuid Afrika

Geen reacties // Reageer