Wander: Endemol Beyond lanceert online reisplatform

Endemol Beyond heeft afgelopen maand iets nieuws gelanceerd. Wander is het eerste online premium reisprogramma van Nederland. En dat is zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Het platform Wander stuurt duo’s bestaande uit verschillende ’influentials’, zoals vloggers, bloggers, acteurs, modellen, fotografen, zangers, presentatoren en andere verrassende karakters op een onverwachte ontdekkingsreis naar een bijzondere bestemming. Zonder zelf te weten waar ze heen gaan, met alleen een paspoort en een paklijst voor hun koffer, beginnen ze aan een onvergetelijk avontuur. Elke week zijn er twee nieuwe afleveringen te zien op het YouTube kanaal van Wander en op wander.network.

Tijdens hun trip ontmoeten de reizigers excentrieke locals, ondernemen ze verrassende activiteiten en beleven unieke ervaringen, zonder dat ze van te voren weten wat hen te wachten staat. Op het Wander platform zijn de belevenissen van de Wanderers op de meest koude, tropische, rustgevende, extreme en/of mooie plekken ter wereld te volgen.

In de eerste aflevering gaan onder andere de volgende ‘Wanderers’ voor het platform op pad: YouTuber Giel de Winter (StukTV), presentator Eddy Zoey, YouTuber Kelvin Boerma (Cinemates), actrice Pip Pellens, acteur Pim Wessels, presentatrice Tess Milne, presentator JayJay Boske, de bloggende zusjes Serena, Tara en Larissa Verbon, glamourmodel Zimra Geurts, fotografe Myrthe Mylius, vlogster Anna Nooshin, blogster Yara Michels, beautyblogster Mascha Feoktistova(Beautygloss), foodblogster Frances Lichtenberg (Foodgloss) en YouTube duo Martijn Manschot en Niels Oosthoek (Gierige Gasten).

Op het speciale YouTube-kanaal dat Endemol Beyond voor Wander lanceert vind je iedere maandag en vrijdag een nieuwe aflevering. Met meer dan 100 video’s per jaar kun je iedere week nieuwe inspiratie opdoen voor een volgende reis of gewoon genieten van al het moois dat deze wereld te bieden heeft.

Wander is daarnaast ook te volgen via FacebookTwitter en Instagram. Al deze kanalen komen samen op de website Wander.Network. Het doel is om het platform op termijn uit te breiden met andere (short format) reisprogramma’s die naast de huidige serie gaan lopen.

Ik heb zelf natuurlijk ook even op het platform gekeken en dat is echt heel leuk. Er staat al een paar filmpjes op Youtube, zo neemt Tess Milne je mee naar IJsland en gaat Eddy Zoey naar Gambia. Ook de site is een bezoekje waard? Alvast een voorproefje zien van Wanderer? Dat kan je hier zien: https://youtu.be/irzbiayo794

Lees ook:Reisleider gezocht in TV Lab
Lees ook:Corendon reageert op sollicitatiefilmpje werkzoekende piloot
Lees ook:Thailand sleept YouTube voor de rechter
Lees ook:(Filmpje) KLM Cockpit Tales: Zo landen piloten hun vliegtuig op Sint Maarten
Lees ook:Filmpje: 1 dj, 1 drone en heel veel sneeuw

Geen reacties // Reageer