16-20 maart: Hiswa Amsterdam Boat Show

hiswa

Heb je een boot of wil je graag een boot kopen, maar heb je geen idee wat nu de perfecte boot voor jou is? Of heb je gewoon zin in een leuk dagje uit? Kom dan volgende week naar de Hiswa Amsterdam Boat Show in de RAI in Amsterdam.

De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste watersportevenement van Nederland en is met honderden boten (tot ca. 10 meter) en een compleet aanbod onderdelen & accessoires voor ieder type boot en watersporter boeiend voor iedere watersporter. De beurs vormt het ideale moment om het nieuwe vaarseizoen te beginnen.

Een indrukwekkend aantal nieuwe deelnemers en een groot aantal trouwe exposanten toont verspreid over zes hallen de nieuwste boten, onderdelen, accessoires en ontwikkelingen uit de watersportbranche. Met onder andere het grootste sloepenaanbod ter wereld en een groter aanbod zeilboten en sportboten dan voorheen, kan iedere watersportliefhebber zijn hart weer ophalen. Naast de honderden boten tot ca. 10 meter en een mooi aantal grotere blikvangers, zijn er voor jong en oud talloze leuke activiteiten, zoals lezingen, workshops over bootonderhoud en vele activiteiten op het water.

Compleet aanbod
Met een zeer compleet aanbod binnen de zeven verschillende segmenten (Zeilen, Sloep, Speed, Funsports, Onderdelen & Accessoires, Klassiek en Shop), biedt HISWA 2016 de bezoeker een divers overzicht van de belangrijkste aanbieders binnen de watersportsector. “De beurs zit boordevol,” aldus Beursmanager Joost Ringeling. “Een groot aantal trouwe exposanten is aanwezig en komt over het algemeen ook groter terug dan afgelopen jaar. Daarnaast mogen we tientallen nieuwe deelnemers verwelkomen, waardoor we binnen ieder segment completer zijn dan afgelopen editie. Ik kan natuurlijk niet voor individuele bedrijven spreken, maar het lijkt er op dat de markt weer in de lift zit. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat dit een zeer succesvolle editie wordt.”

Uitgebreid activiteitenprogramma 
Aan activiteiten geen gebrek tijdens de 61e editie van de HISWA. In de RAI Haven is meer te doen dan ooit. De bezoeker kan hier terecht voor manoeuvreerclinics, suppen, elektrisch varen, wakeboarddemonstraties en voor de jeugd liggen er dinghy’s klaar om mee te zeilen. Ook is er het Zeiltheater en Spiegeltheater, met interessante lezingen en reisverhalen. In de Fun Zone kan de jeugd onder andere suppen, skimboarden, surfen en de kitesurfsimulator of waterskimachine uitproberen. Klussers kunnen terecht op het Onderhoudspaviljoen en het Demoplein, met leerzame workshops over bootonderhoud. In HISWA Klassiek kan in het nieuwe bassin gevaren worden met mini-aakjes en in het InnovationLAB worden de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op interactieve wijze getoond. Ook worden de Olympische Spelen onder de aandacht gebracht op het Olympische Klassen Paviljoen. Een overzicht van alle activiteiten staat weergegeven op www.hiswarai.nl/programma.

Online korting op toegangskaarten 
De beurs is op woensdag 16 maart geopend van 11.00 – 18.00 uur, donderdag 17 en vrijdag 18 maart van 11.00 – 22.00 uur en in het weekend van 19 en 20 maart zijn watersportliefhebbers welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Toegangskaarten zijn online via www.hiswarai.nl of bij Primera te koop met €2,50 korting op het kassatarief. Kinderen t/m 16 jaar hebben bovendien gratis toegang.

HISWA 2016 vindt plaats van woensdag 16 t/m zondag 20 maart in RAI Amsterdam.

 

Lees ook:8-12 maart: HISWA Amsterdam Boat Show 2017
Lees ook:30 augustus-4 september: Hiswa te water
Lees ook:12-17 februari: Boot Holland Leeuwarden
Lees ook:11-13 maart: Kampeer Totaal Venray
Lees ook:17-19 maart: CamperExpo Voorjaar Houten

Geen reacties // Reageer