Bijzondere hotels: Win een overnachting in de Eiffeltoren

Ben jij op zoek naar een bijzondere overnachting op een bijzondere plek? Tijdens het EK Voetbal is het mogelijk om in één van de bekendste gebouwen ter wereld, gratis en voor niks. En ook jij kan deze overnachting winnen.

Verhuursite Homeaway.com heeft een bijzondere prijsvraag in het leven geroepen. 4 winnaars mogen namelijk tijdens het EK 4 nachten logeren in de Eiffeltoren. De 1e verdieping is speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot luxe appartement. Het is de eerste keer dat je in dit bijzondere gebouw mag overnachten. De prijs is inclusief de reis naar Parijs en ontbijt. en diner in de toren.

Wil jij nu ook meedoen aan deze bijzondere prijsvraag? Ga dan naar deze site, geef antwoord op de vraag en vul je gegevens in. Meedoen kan nog tot 31 mei. Op 2 juni krijg je te horen of jij hebt gewonnen. Succes!

 

Lees ook:Alleen bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel op de Thames
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel in het Great Barrier Reef
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in de Catacomben van Parijs
Lees ook:HotelWeek 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een echte LEGO-kamer

Geen reacties // Reageer