Bip&Go: Nooit meer wachten bij Franse tolpoortjes

Reizen door Frankrijk is leuk, rijden over de Franse tolwegen is nog leuker. Maar dat lange wachten voor de tolpoortjes, dat is wel heel erg irritant natuurlijk. Maar dat lange wachten is voorbij met Bip&Go.

T-Badge

Bip&Go is de marktleider in Frankrijk die 100% is gewijd aan de verkoop van Liber-t-badges. Het bedrijf streeft ernaar om alle automobilisten, particulier of professioneel op een eenvoudige, voordelige en snelle manier toegang te geven tot elektronische tolheffingsdiensten. De Bip&Go-badge is een t-badge (elektronische tolbetaling), dat je kunt gebruiken op het Franse snelwegennetwerk en bij automatische tolpoorten zoals voor het viaduct van Millau, de brug van île de Ré, de brug van Tancarville of de brug van Normandië, en om parkeergeld te betalen op meer dan 300 parkeerterreinen!

A la Carte

Met dit pasje kun je dus tijd besparen en hoef je nooit meer te wachten bij de tolpoortjes. En de kosten die je maakt? Je krijgt maandelijks een factuur en op die factuur zie je waar en wanneer je op de Franse tolwegen bent geweest. Bip & Go kent 2 formules. Als je minstens 1 keer per maand gebruik maakt van de snelweg, dan kun je de Bip & Go vaste prijs aanschaffen, deze kost 15 euro per jaar. En reis je maar een paar keer per jaar door Frankrijk, dan kun je kiezen voor A La Carte. Je betaald dan maar € 1,70 per maand en alleen als je de badge gebruikt. Tol- en parkeergeld worden dan bovenop het geldende tarief gefactureerd.

Bip&Go was er al even voor de Franse rijder, maar wij Nederlanders kunnen nu sinds een jaar ook een badge aanschaffen. De badge breng je aan op de voorruit, links boven de achteruitkijkspiegel. Je auto mag niet hoger zijn dan 2 meter en mocht je toch niet door de tolpoortjes kunnen, dan kun je altijd nog op de intercom drukken en de tolbedienden zullen je snel helpen.

Bip&Go is als filiaal van de Sanef groep in 2012 gestart om klanten een betere service te bieden en beter aan hun verwachtingen te beantwoorden. Bip&Go bestaat uit een team van ongeveer honderd medewerkers van de Sanef groep en legt zich volledig toe op het beheer van de 650.000 abonnementscontracten voor elektronische tolheffing. In Frankrijk maakt een kleine 5 miljoen personen inmiddels gebruik van de automatische tolbadge.

Wil je meer informatie of wil je een badge aanschaffen? Dat kan op deze site:Bipandgo.com. Bonne vacanse!

Lees ook:Bip & Go: Nooit meer wachten bij Franse tolpoortjes
Lees ook:Bip&Go: Nu ook doorrijden bij Spaanse tolpoortjes
Lees ook:Franse tolwegen worden fors duurder
Lees ook:Durf jij het aan? Hoogste glazen hangbrug ter wereld geopend
Lees ook:Met de auto naar Frankrijk? Let op!

Geen reacties // Reageer