Vandaag: Voor een prikkie met Flixbus door heel Europa reizen

flixbus

Zin om met een luxe bus door heel Europa te reizen? Maar denk je dat dat hartstikke duur is? Niet bij Flixbus. Je kan zelfs voor minder dan 12 euro (€ 11,11 to be exactly) naar 800 steden in 19 landen reizen. En wie wil dat nou niet?

De afgeprijsde tickets, die alleen vandaag verkocht worden, zijn via de Flixbus-app te koop. Deze tickets kunnen worden gekocht voor reizen tussen 14 juni en 7 juli 2016. Dus wil je voor een prikkie naar Berlijn of Parijs of 798 andere bestemmingen, download dan de gratis app en voordat je het weet zit je in een comfortabele bus om een leuke, nieuwe stad te ontdekken.

FlixBus is een Europese intercitybusdienst die elke dag grote en middelgrote steden met elkaar verbindt. Sinds het einde van het spoorwegmonopolie en de privatisering van de intercitybusmarkt biedt FlixBus moderne mobiliteitsmogelijkheden aan tegen scherpe prijzen. De FlixBus dienstverlening is van start gegaan op 13 februari 2013 in Duitsland. Met meer dan 45.000 dagelijkse busreizen door 19 Europese landen, een sterk partnernetwerk en een innovatief boekingssysteem heeft FlixBus het tot een van de meest toonaangevende intercitybusmaatschappijen van Europa geschopt. Sinds eind 2015 reist Flixbus ook tussen diverse Nederlandse steden.

Wil jij nu ook een ticket kopen? Je hoeft alleen maar de app te downloaden en dat kan hier. 

Lees ook:Vandaag: Voor een prikkie met Flixbus door heel Europa reizen
Lees ook:Spotgoedkope vliegtickets bij Transavia: alleen taxen betalen!
Lees ook:iDBUS wordt OUIBUS
Lees ook:Europa: Oost west, thuis best!
Lees ook:Nieuwe actie van KLM: Voordelig vliegen met KofferPakkers

Geen reacties // Reageer