Gratis dagkaart: Connexxion en Van der Valk Middelburg gaan samenwerken

Connexxion en Van der Valk Hotel Middelburg hebben gezamenlijk het initiatief genomen om de hotelgasten tijdens hun verblijf te faciliteren in het reizen binnen Zeeland. Vanaf juni krijgen alle gasten van Van der Valk een gratis dagkaart bij het boeken van een hotelkamer.

Daarnaast gaat Connexxion een eigen halte voor de deur van het hotel inrichten, waar de speciale Summer Express (buslijn 864) zal stoppen. De eerste Combikaart voor Van der Valk gasten is gisteren (31 mei) symbolisch overhandigd.

De Combikaart is te gebruiken voor reizen binnen Zeeland. Maar het hotel biedt met het Dagje Gent Arrangement hotelgasten ook de mogelijkheid aan om met de bus naar Gent te reizen door middel van de Combikaart Plus. Beide varianten zijn geldig voor twee volwassenen en drie kinderen. De volledige geldigheid van beide kaarten is terug te vinden op connexxion.nl.

Vanaf 10 juli is de speciale halte Van der Valk officieel in gebruik genomen en kunnen gasten van het hotel voor de deur in- en uitstappen. Door een extra halte toe te voegen aan de route , wordt er een aantrekkelijke mogelijkheid geboden om vanuit Middelburg een dagtrip naar de kust of een andere hotspot in Zeeland te maken. Of gebruik de Summer Express als “hop-on-hop-off-bus” om de hele Walcherse kust te ontdekken. Door dit initiatief wordt ook de drukte op de wegen verminderd, waarmee het milieu wordt gespaard. Het past daarmee goed binnen het Green Key keurmerk van Van der Valk Hotel Middelburg.

De Summer Express rijdt zeven dagen per week, ieder uur tussen 8.30 uur en 20.30 uur.

Lees ook:Vervoerders bieden combikaart naar attracties aan
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in Van der Valk Nijmegen – Lent
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen bij Van der Valk Enschede
Lees ook:Reisbonus: Reisproevers gezocht voor proef met gecombineerde regionale OV-kaart
Lees ook:Hotelwarming: Gratis proefslapen bij Van der Valk Groningen – Hoogkerk

Geen reacties // Reageer