Emigreren? Probeer het uit in het Proefhotel in Oostenrijk

proefhotel

Heb je plannen om te emigreren? Maar weet je niet of dat nu wel zo verstandig is? Ga dan naar het Proefhotel in Oostenrijk!

Het Proefhotel is een nieuw concept waarbij mensen die serieuze plannen hebben om naar het buitenland te vertrekken, hun gastenconcept met eigen verworven gasten een paar weken lang kunnen uitproberen. De proefhoteliers doen dat op de droomplek van Hans Bruns en Nel Griffioen, De Berghut in de Oostenrijkse Alpen.

Zij zijn de bedenkers van het Proefhotel dat onderdeel is van hun Droomplekacademie. Zelf vertrokken Hans en Nel met hun twee zoontjes in 2009 uit Nederland. Met vallen en opstaan, want er komt veel meer bij het runnen van een gastenverblijf kijken dan de meeste mensen denken, runnen zij nu al jaren een beproefd gastenverblijfconcept. Met het Proefhotel coacht en traint het paar de deelnemers ‘on the job’ om straks op een eigen droomlocatie, of dat nu in Frankrijk, Italië, Zuid-Amerika of ergens anders ter wereld is, datzelfde succes te hebben. Het Proefhotel is winnaar van de ‘VertrekNL Ondernemersprijs 2016’.

Waar het mis gaat
Jaarlijks emigreren bijna 150.000 Nederlanders om hun geluk in het buitenland te beproeven, maar te veel mensen komen gedesillusioneerd van hun buitenlandavontuur terug. Dat kan volgens Nel anders: “In de praktijk blijken mensen die willen vertrekken vaak druk bezig met het regelen van de financiering en het plannen van de verbouwing. Maar hoe werkt het runnen van een gastenverblijf nu eigenlijk? Over dit onderdeel van de droom wordt vaak gedacht: “dat is niet zo moeilijk; dat kunnen wij wel”. Maar na de aankoop van de locatie en de verbouwing begint het echte werk pas. Niet voorbereid zijn is vragen om problemen. Mensen weten vaak niet waar ze aan beginnen. En juist daarom zijn wij het Proefhotel gestart zodat veel meer mensen hun buitenlanddroom tot een succes kunnen maken,” aldus Nel.

Lees ook:Ik Vertrek voortaan op vrijdag op de buis
Lees ook:Oad Busbedrijf maakt doorstart
Lees ook:(Even) terug op TV: Ik Vertrek
Lees ook:Camping BuitenLand: Floortje Dessing opent eigen camping in.. Drenthe
Lees ook:Slechtste hotel ter wereld voert briljante reclamecampagne

Geen reacties // Reageer