Voordelig een bungalow huren? Bungalowspecials introduceert BungalowWeek

In het laagseizoen kampt de recreatiemarkt met een lage bezetting. Bij bungalowparken bedraagt de gemiddelde bezettingsgraad in de wintermaanden slechts 27%. Hier haakt BungalowSpecials vanaf 3 november op in met de BungalowWeek. Tijdens deze week kan er extra voordelig een verblijf op een vakantiepark geboekt worden voor het laagseizoen (november tot en met maart 2017).

De kracht van de BungalowWeek zit in de beperkte beschikbaarheid en het sterke aanbod. Gasten kunnen de deals boeken van donderdag 3 november tot en met donderdag 10 november.

Bij de selectie van de deelnemende parken is er gelet op de kwaliteit van de vakantiehuizen en zijn er alleen premium accommodaties, bijvoorbeeld van Roompot en Landal GreenParks, geselecteerd. Al vanaf € 129,- kan er een verblijf in een wintervaste accommodatie worden geboekt. In dat bedrag zitten bovendien enkele bijkomende kosten, waaronder eindschoonmaak. Er worden verblijven aangeboden in vier- en zespersoons vakantiehuizen in Nederland en Duitsland.

Wil jij nu ook meedoen met deze BungalowWeek? Dan moet je het volgende doen:

Boek tussen 3 en 10 november een heerlijk verblijf in een mooi vakantiehuis en ga er even heerlijk tussenuit met het hele gezin tussen november en maart:
- 4-persoons vakantiehuis voor € 129,-
- 6-persoons vakantiehuis voor € 179,-
* Prijzen incl. eindschoonmaak, excl. reserveringskosten en eventuele toeristenbelasting.

Lees ook:Betaalbaar verblijven in tophotels tijdens de HotelWeek
Lees ook:Virtuele vakantie in Second Life
Lees ook:Novasol zoekt vakantiehuistesters
Lees ook:Reisadvies aangepast: Terrorismedreiging vliegvelden Kenia
Lees ook:Belvilla zoekt testers voor nieuwe Sea Lodges in Bloemendaal

Geen reacties // Reageer