Fotoblog: 10 x Skiathos

Een maand geleden mocht ik in het kader van I Love Griekenland voor TUI en Visit Greece het Griekse eiland Skiathos ontdekken. Het werd een bijzondere reis naar een bijzonder eiland.

De komende tijd zal ik een aantal artikelen schrijven over het eiland, maar aangezien ik tijdens deze week heel, maar dan ook heel, heel veel foto’s heb gemaakt, wil ik je de leukste 10 laten zien. Ben je benieuwd naar de verhalen achter de foto’s? Deze verhalen, plus nog meer leuke foto’s zet ik de komende weken op deze blog!

Lees ook:Dit weekend: Terug naar Terschelling..
Lees ook:Deze week: Vakantie vieren op Gran Canaria
Lees ook:Filmpje: De wereld rond in 5 minuten
Lees ook:Filmpje: De wereld rond in 5 minuten
Lees ook:Wereldwijde online zoektocht naar eigenaren fotocamera

Geen reacties // Reageer