Vliegen vanaf Schiphol? Vluchten waarschijnlijk vertraagd of geschrapt door mist

Foto: Marco Spuyman

Ga je vandaag naar Schiphol? Dan is het volgende wel handig om te weten. Door de mist van woensdag en gisteren is de hele dienstregeling de mist in gegaan. En daar kan je ook vandaag nog last van krijgen.

Waar Schiphol woensdag nog last had van alleen flinke vertraging door de hardnekkige mist, werden er gisteren juist vluchten geschrapt. De gemiddelde vertraging bedroeg 80 minuten, waardoor sommige vluchten zelfs uitvielen. Zeker 80 vluchten werden geschrapt, waardoor Schiphol reizigers moest omboeken of onder moest brengen in hotels. Het ging dan vooral om passagiers die met KLM vlogen.

Maar ook voor vandaag verwacht het KNMI dichte mist bij Schiphol. Schiphol laat nu al weten dat reizigers rekening moeten houden met vertragingen of geschrapte vluchten. Schiphol adviseert reizigers hun vluchtinformatie te checken via schiphol.nl, de schiphol app of via de website van de airline.

 

 

Lees ook:Vluchten geschrapt:Vliegverkeer Schiphol gehinderd door dichte mist
Lees ook:Vluchten van en naar Schiphol vertraagd door staking Franse luchtverkeersleiding
Lees ook:Zomerstorm voorbij: Snelwegen weer open, gestrande passagiers reizen weer verder
Lees ook:Storm: Minder treinen, vluchten geschrapt, drukke avondspits
Lees ook:Vluchten vertraagd: Mist hindert vliegverkeer Schiphol

Geen reacties // Reageer