11 – 15 januari: Vakantiebeurs Utrecht

Januari is de ideale maand om een vakantie te boeken. Ben je ook op zoek naar een leuke bestemming, maar weet je nog niet waar je naartoe moet? Ga dan morgen naar de Jaarbeurs in Utrecht, want de jaarlijkse Vakantiebeurs begint weer. Genoeg inspiratie te vinden.

Outfreeca

Onder het motto ‘Alsof je er al bent’ vindt van 11 tot en met 15 januari 2017 de Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Waar voorheen er altijd een gastland extra in de spotlights stond, staat de Vakantiebeurs nu in het teken van een nieuw, net ontdekt continent: Outfreeca. Outfreeca is een fictief continent en in deze hal staat vooral de beleving centraal. Het continent kent een afwisselende natuur waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Maar ook voor de daredevil biedt Outfreeca veel vermaak, zoals bergbeklimmen en abseilen.

Wandelen, ontspannen, fietsen, suppen, bergbeklimmen, abseilen en tokkelen van een uitkijktoren; het kan allemaal in Outfreeca! Je vindt er ook nog eens allerlei informatie over avontuurlijke kampeerbestemmingen, de nieuwste caravans, campers, vouwwagens en tenten. Hou jij van het buitenleven? Van actieve vakanties? En sta je altijd open voor nieuwe en verrassende bestemmingen; kom dan naar Outfreeca.

Exotische landen

Naast dit sportieve continent staan er natuurlijk ook andere landen, streken en accommodaties op de Vakantiebeurs. Laat je informeren door locals, doe mee aan diverse winacties en ontdek de nieuwste reisgadget of caravans. De bestemmingen op de beurs lijken ook steeds exotischer te worden. Nieuw is dat dit jaar ook de landen Ethiopië, Namibië, Mauritius, Albanië, Slowakije en de Filipijnen worden gepromoot. Uit China en Bosnië-Herzegovina zijn voor het eerst de officiële verkeersbureaus aanwezig

Kidsroute

Kom je samen met je kinderen, dan heeft de Vakantiebeurs iets leuks voor jullie in petto. De Vakantiebeurs heeft voor het eerst een speciale kidsroute uitgezet, compleet met opdrachtjes en een stempelpaspoort. En op het nieuwe NL Reist-Plein worden praktische vragen beantwoord over bijvoorbeeld benodigde inentingen voor bepaalde landen en wat je wel en niet mag meenemen op reis.

Andere ingrediënten
Jaarbeurs bestaat 100 jaar. Om dit te vieren worden de eerste 100 bezoekers die op slippers naar Vakantiebeurs 2017 komen, getrakteerd op een gratis cocktail. Bezoekers kunnen ontspannen in het filmtheater waar films te zien zijn van de mooiste bestemmingen. Vertrouwde ingrediënten zijn verder de Caribbean Village, het Aangepaste vakanties paviljoen, de sportieve activiteiten zoals een klimwand, duiktank en supbaan.

Vakantiebeurs 2017
Onder het motto ‘Alsof je er al bent’ vindt van 11 tot en met 15 januari 2017 de Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Belangrijkste reden voor bezoekers om naar dit evenement te komen is om informatie te vergaren en inspiratie en concrete ideeën op te doen voor de volgende vakantie(s). Locals, reisleiders en ervaren reizigers geven persoonlijke reistips uit eerste hand. Overal is dans, eten, muziek en gezelligheid. Meer informatie via vakantiebeurs.nl.

Lees ook:13-17 januari: Vakantiebeurs Utrecht
Lees ook:Vakantiebeurs: 12% minder bezoekers
Lees ook:Veel minder bezoekers op Vakantiebeurs dan voorheen
Lees ook:Weekendtip: Vakantiebeurs in Utrecht
Lees ook:Winactie: win kaartjes voor de Vakantiebeurs

Geen reacties // Reageer