Bip&Go: Nu ook doorrijden bij Spaanse tolpoortjes

Reizen door Frankrijk is leuk, rijden over de Franse tolwegen is nog leuker. Maar het wachten bij de tolpoortjes was dat niet. Sinds 2 jaar is er Bip&Go, waardoor je nooit meer hoeft te wachten voor die poortjes. Maar voor Spanje was deze service er nog niet.. Tot nu..

Met de nieuwe Bip&Go-badges die vanaf 13 juni 2016 verkocht worden, hoef je voortaan niet meer twee badges voor automatische tolbetaling bij je te hebben voor de Franse en Spaanse snelwegen: met Bip&Go kun je op de snelwegen van beide landen rijden met één enkel abonnement voor automatische tolbetaling.

Automatische tolbetaling in Spanje werkt net zo als in Frankrijk: de gereserveerde rijbanen worden aangegeven door het logo ‘T’ en op sommige hiervan kun je met 30 km/u doorrijden. Met deze nieuwe service beschik je over een enkele badge voor een enkele afschrijving.

Bip&Go is de enige operator in Frankrijk die deze service aanbiedt. Het gebruik in Spanje zal standaard inbegrepen zijn in de compatibele Franse abonnementsformules (A la carteOnbeperkt en American Express). Standaard, maar zonder meerkosten als jij jouw badge niet in Spanje gebruikt.

De gebruikskosten in Spanje bedragen € 2,50 per maand waarin je in Spanje rijdt, bovenop de Franse abonnementsformule die je gekozen hebt. Indien je regelmatig de Spaanse snelwegen gebruikt, kun je ook kiezen voor een jaarlijkse gebruiksformule voor Spanje voor € 10/jaar inclusief btw bovenop jouw abonnement voor automatische tolbetaling in Frankrijk.

Bip&Go is als filiaal van de Sanef groep in 2012 gestart om klanten een betere service te bieden en beter aan hun verwachtingen te beantwoorden. Bip&Go bestaat uit een team van ongeveer honderd medewerkers van de Sanef groep en legt zich volledig toe op het beheer van de 650.000 abonnementscontracten voor elektronische tolheffing. In Frankrijk maakt een kleine 5 miljoen personen inmiddels gebruik van de automatische tolbadge.

Wil je meer informatie of wil je een badge aanschaffen? Dat kan op deze site:Bipandgo.com. Bonne vacanse!

 

Lees ook:Bip&Go: Nooit meer wachten bij Franse tolpoortjes
Lees ook:Bip & Go: Nooit meer wachten bij Franse tolpoortjes
Lees ook:Met de auto naar Frankrijk? Let op!
Lees ook:Franse tolwegen worden fors duurder
Lees ook:Nieuw bij NS: Kinderen reizen hele jaar gratis met het Kids Vrij abonnement

Geen reacties // Reageer