Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een echte LEGO-kamer

Kon je eerder al een overnachting in een vliegtuig van KLM of op de Eiffeltoren winnen, nu heeft Airbnb weer iets leuks voor je in de aanbieding. Je kunt namelijk een overnachting winnen in het LEGO House, een huis dat bijna volledig van Lego is gemaakt. Een feest voor alle liefhebbers van LEGO!

Het LEGO House staat in de Deense stad Billund, waar een Deen in 1947 het eerste Lego-blokje maakte. Lego is overigens afgeleid van de Deense woorden LEg Godt, wat speelgoed in het Nederlands is. In Billund staat natuurlijk ook LEGOland en sinds oktober is het LEGO House geopend. Lego en Airbnb hebben nu besloten om te gaan samenwerken. Via Airbnb is het nu mogelijk om eenmalig in dit huis te overnachten.

De overnachting is voor 4 personen van 24 op 25 november. Die nacht heb je het hele Lego House voor jezelf. Je overnacht in een slaapkamer gebouwd van LEGO. De lampen, klok, meubels, je bed, boeken en zelfs de kat is gebouwd van LEGO. En in het huis genoeg LEGO om zelf iets moois te bouwen. Maar als je wint krijg je niet alleen een overnachting, er is meer. 

Je wordt opgehaald bij de luchthaven (LEGO betaald je vliegticket) met een auto dat volledig uit LEGO bestaat, daarna krijg je een rondleiding door het huis en krijg je vele tips en tricks van een bouwer. Er volgt daarna nog een lunch met een bouwer en een kijkje in de beroemde kelder, met allerlei oude iconische bouwwerken van LEGO. Tot slot ga je naar je kamer en na het ontbijt volgt nog een verrassing. En mis je nu iets in je kamer, dan mag je dat lekker zelf bouwen, want er zijn genoeg stenen voorradig.

Ben je al enthousiast geworden en wil jij dolgraag meedoen? Dat kan! Ga naar deze site, klik op meedoen en beschrijf wat jij zou willen bouwen, als jij de beschikking had tot heel veel Lego. Heel simpel dus, maar er zijn vast veel liefhebbers die ook willen gaan, dus creativiteit is wel gewenst. En wie weet, ben jij wel de winnaar!

Deze prijs hoort bij A Night At.. Een campagne van Airbnb. Met deze campagne wil Airbnb ontoegankelijke plekken overal ter wereld omtoveren tot eenmalige accommodaties. Zo kon je al een overnachting winnen in Galerie Lafayette in Parijs, een IKEA-vestiging in Australië en slapen in een vliegtuig van KLM.

Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel in het Great Barrier Reef
Lees ook:Alleen bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel op de Thames
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een nachtje slapen tussen de haaien
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in de Catacomben van Parijs
Lees ook:Nieuw op Airbnb: Kamers huren in Cuba

Geen reacties // Reageer