Telefoon opladen met kookpot

Even een Whatsappje versturen over je fantastische uitzicht over het berglandschap van Peru. En ja hoor, natuurlijk is dan net je accu leeg en nergens in de buurt is stroom te vinden om je telefoon op te laden. Daar is nu wat op gevonden, de Powerpot.

De PowerPot is een kookpot die naast het opwarmen van water ook toestellen kan opladen zodra hij boven een warmtebron hangt. Dat kan zelfs boven een open haard, een gasvuur of een warmwaterbron. Dus ja, je kan er ook gewoon je water mee koken.

De Powerpot is een Kickstarterproject. Dit houdt in dat er binnen een bepaalde tijd een bepaald bedrag ingezameld moet zijn om het product op grote schaal uit te brengen. Inmiddels is er ruim 33.000 dollar ingezameld, en zijn er nog 23 dagen over voor de resterende 17.000. Doneer je 125 dollar of meer, dan krijg je zelf een Powerpot!

 

 

Lees ook:Toeristen voor 700 euro afgezet in restaurant
Lees ook:Eten en drinken in Barcelona
Lees ook:Martinair stopt met vluchten binnen Europa
Lees ook:Backpacken in Australië steeds duurder
Lees ook:Vliegtickets: láten zoeken?

Geen reacties // Reageer