Hoeveel handbagage mag ik mee?

Een weekendje shoppen in London, een drieweekse trektocht door Maleisië of een luiervakantie op Aruba. Waar je vakantie ook naartoe gaat, een ding is zeker: je moet je tas inpakken en daar moet veel, zoveel mogelijk in. Maar hoe zat het bij jouw luchtvaartmaatschappij ook alweer met de regels van de handbagage?

Wat zijn de juiste afmetingen voor handbagage?

Beslist.nl heeft een handig lijstje samengesteld van de meestgebruikte luchtvaartmaatschappijen en de regels die zij hanteren omtrent de handbagage. Handig om erbij te houden wanneer je je tas in gaat pakken of wanneer je een reistas aan gaat schaffen!


Het Grote Handbagage Overzicht

Lees ook:Europees Parlement wil vast tarief voor vliegbagage
Lees ook:Nieuwe handbagage regels; hoe zit het nou?
Lees ook:Art in the city Parijs en Londen
Lees ook:Het verlanglijstje van een reiziger
Lees ook:Inchecken? Verstop dingen onder je jas!

Geen reacties // Reageer