Douane onderschept zelfgemaakt paspoort meisje (9) niet

Een negenjarig meisje uit South Wales is in Turkije door de douane gekomen met een zelfgemaakt paspoort dat zij voor haar knuffeldier, een paarse eenhoorn, gemaakt had. In het paspoort zat dan ook een foto van het knuffeldier, en niet van het meisje zelf. De veiligheidsdiensten merkten echter niets op, waardoor het meisje en haar moeder zo door de douane konden lopen.

De moeder had pas nadat zij door de douane waren gelopen door dat het meisje niet haar echte paspoort had laten zien, maar die van haar knuffeldier. De moeder raakte nog even in paniek, omdat ze bang was dat de beveiligingsdiensten hen achterna zouden komen, maar er gebeurde niets. Klik hier voor de foto’s van het meisje met het paspoort.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Moeder spot haai op vakantiefoto’s van zoontje
Lees ook:Marechausse op Schiphol voorkomt ontvoering
Lees ook:Meisje slaapt door tijdens autodiefstal
Lees ook:Nieuws: Voortaan sneller door de douane
Lees ook:Meisje uit vliegtuig gezet omdat ze teveel hoest

Geen reacties // Reageer