Expositie koninklijke reiskoffers in Zilvermuseum Antwerpen

Tegenwoordig reizen we met een koffer van de afmetingen 55 x 25 x 35, vroeger was dit wel anders. Zelfs voor de reizen met de kleinste afstanden werd behoorlijk wat meegenomen, om maar zo comfortabel mogelijk de reis door te komen. Dit gold uiteraard meer dan wie dan ook voor koninklijke families. Zij sjouwden een karrenvracht aan koffers mee op reis, van beautycases vol met vijltjes, schaartjes en andere benodigdheden tot picknickmanden met het allermooiste zilverwerk en van hutkoffers tot handtassen. In het Zilvermuseum in Antwerpen opent morgen, in samenwerking met Paleis het Loo, een expositie met deze prachtige reiskoffers. De expositie zal te zien zijn van morgen tot en met 15 juni 2014.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Expositie: Koffers en reistassen van 1850 tot nu in Tassenmuseum Hendrikje
Lees ook:London meest populaire kerstshopbestemming
Lees ook:Pinspiration: Los Angeles
Lees ook:Pinspiration: Finland
Lees ook:Foto-expositie op bodem van de zee

Geen reacties // Reageer