Kampeer-wishlist

Het zal trouwe lezers niet ontgaan zijn dat mijn vriend en ik gek zijn op kamperen. Als wij voor de keuze komen om ons tentje op te zetten of in een luxe hotel mogen slapen, dan zullen wij altijd kiezen voor het kamperen. Als rasechte kampeerders hebben wij alles in huis om te gaan kamperen. Een mooie, grote tent, luchtbed, slaapzakken, 2-pitsgasstelletje, noem maar op. Toch blijft er altijd wat te wensen over. Op Pinterest vond ik een aantal hele toffe spullen die ik graag mee zou nemen op onze volgende kampeervakantie. Kijk mee naar mijn wishlist!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de een of andere manier heb je altijd emmers nodig wanneer je gaat kamperen. Om je vuile sokken in te wassen, om je wijnflessen koud te houden en zo kan ik nog wel twintig andere redenen bedenken. Maar een exemplaar die minder ruimte inneemt in de auto had ik nog niet gevonden. Hoog op de wishlist dus!

Bron

Op zich ben ik zeer tevreden met het gasstelletje dat wij nu iedere keer meenemen op vakantie. Op vakantie kook je toch meestal simpel, en heb je niet meer dan twee gaspitten nodig. Maar dit exemplaar kan naast koken ook nog eens bakken! En wat is er nou lekkerder dan versgebakken broodjes op de camping? Dus mocht de onze het ooit begeven wil ik op zoek naar zo één.

Bron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze toastmaker staat op mijn wishlist omdat de vorige die we hadden helaas kapot gegaan is. Maar wat een briljant ding, binnen een paar minuten op het vuur heb je de heerlijkste toast!

Bron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over het algemeen kamperen wij op campings. En over het algemeen zijn daar vaak goede hygiënische voorzieningen. Maar voor het geval we eens gaan wildkamperen of ergens terecht komen waar geen stromend water is, is deze douche heel handig.

Bron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met twee gaspitten maak je niet echt verrassende recepten. Ik ben er echter van overtuigd dat er meer mogelijk is. Dit boek zal daar vast aan bijdragen.

Bron

Lees ook:De nieuwe travelblogster stelt zich voor
Lees ook:Nieuwe kampeertrend: de Pod
Lees ook:Gratis kamperen bij boer op moederdag
Lees ook:Persoonlijk: Reisplannen deze zomer: 0
Lees ook:App In Nood

Geen reacties // Reageer