Amerikaan bedenkt strandkluis die je in de grond schroeft

Enthousiaste strandgangers kennen het probleem. Je bent met een groepje vrienden op het strand, het is warm, en je wilt eigenlijk allemaal tegelijkertijd het water in. Wie past er dan op de dierbare spullen? De Amerikaan Marcal DaCunha claimt hier nu een perfecte oplossing voor te hebben bedacht: De ‘Beach Vault’, oftewel de ‘Strandkluis’. Via crowdfunding wil hij nu geld inzamelen om zijn product op de markt te brengen. Tot nu toe is er iets meer dan 6000 dollar ingezameld van de 15.000 die benodigd is.

De Beach Vault in een kluis die je in de grond steekt, waar je vervolgens je handdoek overheen legt en waarna je met een gerust hart de zee in kunt gaan. Bij de Beach Vault wordt een speciale handdoek geleverd waardoor het makkelijk mogelijk is om even iets uit je kluis te halen, zonder dat je je handdoek hoeft te verplaatsen.

DaCunha gelooft dat zijn product dé oplossing is tegen diefstal op het strand. Volgens hem zouden dieven dankzij de Beach Vault teveel moeite moeten doen om iets te stelen, waardoor ze jouw spullen liever links laten liggen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Reistips voor iedere vakantie
Lees ook:Pick & Mix: stel je eigen Lonely Planet samen voor jouw reis!
Lees ook:Enquête onthult slechte strandmanieren
Lees ook:Blootgelegd: de beste naaktstranden en -evenementen
Lees ook:Goedkoop op vakantie in Zeeland

Geen reacties // Reageer