Review: Pop-up tent Rocky van Obelink.nl + winactie!

Als fervent kampeerder kun je mij niet gelukkiger krijgen dan wanneer ik ergens mijn tentje op mag slaan. Ook onze relatie is er alleen maar beter op geworden sinds wij voor het eerst samen de haringen de grond in sloegen. Maar als ik me ergens bont en blauw aan kan ergeren dan is het wel onze grote tent op moeten slaan op een festivalterrein. Doordat er op een festivalterrein vaak weinig ruimte is kun je wel blijven struikelen over de scheerlijnen en is onze tent simpelweg gewoon te groot. Bovendien kost het teveel tijd van een festival om een half uur tot drie kwartier bezig te zijn met het opzetten van je tent. De oplossing voor dit probleem is uiteraard de pop-up tent. Ik mocht de ‘Rocky’ van Obelink.nl uittestten en jij maakt kans om zo’n tent te winnen!

Aangezien ik niet kon wachten tot het eerstvolgende festival besloot ik deze tent op te zetten in de achtertuin van mijn zwager en schoonzus. ‘Dankzij het gebruiksvriendelijke pop-up systeem staat de Rocky binnen enkele seconden en gaat er geen kostbare vakantietijd verloren,’ belooft Obelink.nl. Enkele seconden is wellicht iets te veel gezegd voor de eerste keer, maar het kost zeker niet langer dan drie minuten voordat je de tent hebt staan.

Nadat je de band waarmee de tent opgevouwen is verwijdert gooi je de tent in de lucht. Daar ‘flapt’ deze uit elkaar, en is het vervolgens alleen nog een kwestie van de haringen in de grond zetten.

Bij de tent worden acht haringen geleverd, precies genoeg om alle punten vast te zetten in de grond.

De Rocky, met afmetingen van 223 x 104 x 106/79 cm, is geschikt voor één volwassen persoon, maar met een beetje dringen en mededogen naar je reisgezelschap zou je er ook zeker met twee personen in kunnen slapen. Kinderen passen er gerust met z’n tweeën in.

Wanneer je aan het einde van het festival of na je korte verblijf op een camping de tent weer in elkaar wilt vouwen moet je rekenen op iets meer tijd. Ik liet mijn man en zijn broer de tent weer in elkaar vouwen (slappe lach gegarandeerd) en dat kostte hen toch meer moeite en tijd dan dat ik had bij het opzetten.


In de hoes zit de omschrijving vastgenaaid (heel handig, zo raak je de omschrijving nooit kwijt) van hoe je de tent weer in elkaar moet vouwen, maar dan nog kost het enige moeite om de handigheid er in te krijgen. Maar heb je éénmaal door hoe het werk, dan vergeet je het ook nooit weer.

Jij maakt kans om de Rocky tent van Obelink.nl te winnen! Wat moet je hier voor doen? Heel simpel: vul het volgende formulier in. Je hoeft verder geen pagina’s te liken of Twitter-accounts te volgen, al wordt dat natuurlijk wel op prijs gesteld.

Deze prijsvraag is inmiddels gesloten. De winnaars hebben hun tentje inmiddels ontvangen!

Obelink.nl is een webshop met meer dan 2500 kampeerartikelen; van tenten tot barbecues en van outdoorkleding tot tuinmeubelen. Obelink heeft ook een fysieke winkel. In Winterswijk vind je de Obelink Megastore met 65.000 vierkante meter kampeerartikelen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Tent is replica van Volkswagen T1 uit 1965
Lees ook:Kamperen op een vlot in Flevoland
Lees ook:Timelapse film Burning Man Festival in Nevada
Lees ook:Groepsreizen Canada – Singlereizen Canada – Singlereis Canada – Groepsreis canada – Rondreis Canada
Lees ook:Reisverslag Reisleiding – Pivo! We zijn er!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Review: Pop-up tent Rocky van Obelink.nl + winactie!

  1. Wil Siroen

    Gave actie deze mooie Tent
    Doe graag mee

      /  

Comments are closed.