Novasol zoekt vakantiehuistesters

Ga jij graag op vakantie en kan je ook nog eens leuk schrijven? Dan is Novasol op zoek naar jou! Novasol is namelijk op zoek naar vakantiehuistesters en dat allemaal gratis en voor niks.

NOVASOL is op zoek naar enthousiaste kandidaten die voor ons een vakantiehuis willen testen. Novasol stuurt jou, samen met familie of vrienden, op vakantie en in ruil daarvoor deel jij jouw reiservaringen met Novasol.

Op deze site kun je kiezen welke vakantie je graag zou willen testen. Zo kun je terug naar de natuur in Noorwegen of op Citytrip in de Berlijnse natuur. Ben je de winnaar en mag je een vakantie testen? Dan moet je, in ruil voor een gratis verblijf, een reisverslag schrijven over je verblijf, vakantiefoto’s en video’s maakt en uiteraard delen met Novasol.

Voel jij je geroepen om één van deze vakanties uit te testen. Wacht dan niet langer en meld je snel aan als tester. Aanmelden kan nog tot en met zondag 18 oktober. (Ja dat is morgen al) Succes en wie weet zit jij straks wel in Noorwegen of in de Ardennen.

Novasol is opgericht in 1968 en beschikt over 40.000 vakantiehuizen in Europa.

Lees ook:Terug van weggeweest: Novasol zoekt vakantiehuistesters
Lees ook:Belvilla zoekt testers voor nieuwe Sea Lodges in Bloemendaal
Lees ook:Winnen: Het Lorkenbos op de Veluwe zoekt proefslapers voor vakantiehuis
Lees ook:Testrijders gezocht: Gratis met de iDBUS naar Londen of Parijs
Lees ook:Finnair zoekt wereldreizigers. Vlieg in 61 dagen gratis de wereld rond!

Geen reacties // Reageer