Terug van weggeweest: Novasol zoekt vakantiehuistesters

Ga jij graag op vakantie en kan je ook nog eens leuk schrijven? Dan is Novasol op zoek naar jou! Novasol is namelijk op zoek naar vakantiehuistesters en dat allemaal gratis en voor niks.

NOVASOL is op zoek naar enthousiaste kandidaten die een vakantiehuis willen testen. Novasol stuurt jou, samen met familie of vrienden, op vakantie en in ruil daarvoor deel jij jouw reiservaringen met Novasol.

Op deze site kun je kiezen welke vakantie je graag zou willen testen. Zo kun je bijvoorbeeld bosrijk genieten in Zweden of op wintersport in de Harz. Ben je de winnaar en mag je een vakantie testen? Dan moet je, in ruil voor een gratis verblijf, een reisverslag schrijven over je verblijf, maak je vakantiefoto’s en video’s en deel je dit natuurlijk met Novasol.

Voel jij je geroepen om één van deze vakanties uit te testen. Wacht dan niet langer en meld je snel aan als tester. Aanmelden kan nog tot en met zondag 15 november. Succes en wie weet zit jij straks wel in Spanje, Zweden of op de Veluwe, te genieten van een gratis vakantie.

 

Lees ook:Novasol zoekt vakantiehuistesters
Lees ook:Belvilla zoekt testers voor nieuwe Sea Lodges in Bloemendaal
Lees ook:Winnen: Het Lorkenbos op de Veluwe zoekt proefslapers voor vakantiehuis
Lees ook:Belgische Spoorwegen start proef met gratis wifi in de trein
Lees ook:Finnair zoekt wereldreizigers. Vlieg in 61 dagen gratis de wereld rond!

Geen reacties // Reageer