Stempels sparen met paspoortapp

Een van de allerleukste souvenirs die je terug kunt nemen van reis is een hele simpele: De stempel in je paspoort! Een bewijs dat je er echt bent geweest! Nu is er ook een App voor je telefoon waar je stempels kunt verzamelen.

Digitaal paspoort

Via de website Visastamper.com maken gebruikers een digitaal paspoort aan, waar je al je reeds gemaakte reizen op in kunt vullen. Vervolgens krijg je een stempel in je digitale paspoort. Dit paspoort kun je weer delen met vrienden via Facebook en Twitter.

Landen wereldwijd

De website ondersteunt alle 249 wereldlanden en veel officiële stempels.

Lees ook:Paspoort vanaf 9 maart vijf jaar langer geldig
Lees ook:Wereldradar.nl handige website voor lage budgetten
Lees ook:Bijschrijving in het paspoort niet meer geldig
Lees ook:In deze landen heb je genoeg aan een identiteitskaart
Lees ook:11-jarige reist zonder paspoort en ticket alleen naar Rome

Geen reacties // Reageer