Travel nu ook op Facebook!

Nieuw! Travel.blog.nl is vanaf deze week ook te vinden op Facebook. Wil je niets meer missen en altijd als eerste op de hoogte zijn van alle Travelnieuwtjes? Klik dan op ‘Vind ik leuk’ op deze Facebookpagina

Facebook

Op deze Facebookpagina vind je alle nieuwtjes van Travel.blog.nl plus leuke extraatjes! Er zullen geregeld mooie reisfoto’s getoond worden, er zullen prijsvragen via Facebook plaats gaan vinden en natuurlijk vind je alle reisnieuwtjes van Travel.blog.nl, zoals je van ons gewend bent.

Twitter

Toch liever Travel.blog.nl volgen via Twitter? Klik dan hier!

 

Lees ook:Winactie: reisgids ‘A hedonist guide to…’
Lees ook:Volg Travel.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Travel.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Travel.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Travel.blog.nl op Twitter!

Geen reacties // Reageer