Verslavende Traveler-game!

Een verslavend spelletje voor globetrotters gevonden. Want we denken als fervent reiziger natuurlijk alle plaatsen op de wereldkaart met ogen dicht aan te kunnen wijzen, maar kunnen we dat ook daadwerkelijk? Bij het spel The Traveler IQ Challenge  moet je plaatsen op de wereldkaart zo snel mogelijk aanwijzen. De computer laat je vervolgens in kilometers zien hoe ver je er naast zit. Tot nu toe kom ik pas tot level 6 en valt mijn Traveler IQ dus flink tegen. Ik daag je bij deze uit om het spelletje ook te spelen en me door te geven in een reactie hoe ver jij komt!

Lees ook:Finnair vliegt Angry Birds naar Singapore
Lees ook:Ik kan 58 landen opnoemen in 5 minuten. En jij?
Lees ook:Wereldradar.nl handige website voor lage budgetten
Lees ook:KLM lanceert nieuwe game
Lees ook:Wedstrijdje landen verzamelen

Geen reacties // Reageer