Instagramfoto’s op vliegtuig gedrukt

Al eens met Vueling gevlogen en mooie foto’s gemaakt op de plaats van bestemming? Vueling viert dat zij inmiddels 50 miljoen passagiers hebben gehad en dat doen zij met een Instagram fotowedstrijd. Op de Facebookpagina van Vueling kan je je mooiste Instragramfoto van een bestemming van Vueling uploaden. De mooiste 200 foto’s worden gedrukt op een Airbus A320! Bovendien krijgen de fotografen van de 50 mooiste foto’s een retourvlucht naar een bestemming naar keuze aangeboden. Meedoen is mogelijk tot en met 22 mei.

Lees ook:Bij Vueling voortaan ook met IDEAL betalen
Lees ook:Vueling heeft 50 miljoen passagiers vervoerd
Lees ook:Vueling daagt je uit een naam voor een vliegtuig te bedenken
Lees ook:Productie Airbus A380 loopt weer vertraging op
Lees ook:Vliegen met Vueling Airlines

Geen reacties // Reageer