Tom is gek geworden en geeft zijn vakantie gratis weg

Bad luck, world fame. Een 22-jarige Engelse jongen Tom boekte een vakantie met z’n vriendin naar Malta. Deze kostte 1250 euro, dus het moest de vakantie van hun leven worden. Too bad, zijn vriendin maakte het uit met de jongen en vervolgens zat hij met de reis in zijn maag gesplitst. Hij wilde er vanaf, maar niemand wilde ervoor betalen. Dan maar gratis weggeven, heeft de jongen gedacht. Zijn filmpje  werd een regelrechte hit op Youtube en Tom heeft al heel veel reacties gehad van mensen die graag de vakantie in zijn plaats gaan maken.

Gratis op reis

Volgens Tom zijn veel reacties zelfs hartverwarmend te noemen. De gratis vakantie wil Tom in juni weggeven aan het paar dat het volgens hem het meest verdient. De reis is inclusief vliegreis, hotel en een huurauto ter plaatse.

Filmpje

Het Filmpje met de titel: ‘ Tom goes crazy and gives his holiday away’ is te bekijken op Youtube.

Lees ook:Piloot zonder baan solliciteert via Youtube
Lees ook:Lichaam Nederlandse jongen gevonden in Noorse rivier
Lees ook:Strippende stewardess British Airways meer dan 500.000 keer bekeken op Youtube
Lees ook:Peking test vuurwerk voor Spelen
Lees ook:Italiaans dorpje probeert via Youtube toeristen te lokken

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tom is gek geworden en geeft zijn vakantie gratis weg

Comments are closed.