Twitteraars moeten toeristische sector Griekenland helpen

In de toeristische sector in Griekenland gaat het simpel gezegd bagger. Toeristen laten het land massaal links liggen, en kiezen vaker voor Turkije. Een smeekbede van de minister van toerisme heeft niet genoeg uitgehaald, en daarom worden nu twitteraars ingezet om het toerisme in Griekenland er bovenop te helpen.

De website Truegreece is op zoek naar twitteraars met hart voor Griekenland die het land willen promoten. Het initiatief gaat uit van het Griekse bureau voor toerisme. Volgens hen helpt het om met behulp van enthousiaste berichten op sociale media de negatieve berichtgevingen over het land te keren.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de website en dienen vloeiend Engels te spreken.

Lijkt het jou wat om naar Griekenland te reizen nu het er economisch zo slecht voor staat? Wat zijn de voordelen en nadelen?

Lees ook:Minister smeekt Nederlanders vakantie te vieren in Griekenland
Lees ook:We durven weer naar Griekenland
Lees ook:Brugge werkt aan erecode voor horeca
Lees ook:bosbranden in griekenland
Lees ook:Vertrouwen stijgt; Nederlanders gaan weer vaker naar Griekenland

Geen reacties // Reageer