Waarbenjij.nu krijgt nieuwe lay-out

Zo ongeveer sinds het bestaan van backpacken heeft waarbenjij.nu de lay-out die het nu ook heeft. Maar hoera! Vanaf 23 juli (en dat is al over een paar dagen) lanceert de website haar nieuwe lay-out! Volgens de website wordt het makkelijker om de website te gebruiken, komt er een multi-uploadtool en is het eindelijk mogelijk om meerdere landen als bestemming te plaatsen. Enthousiaste reizigers hoeven zich geen zorgen te maken dat hun verhalen, filmpjes en foto’s van de ‘oude’ website ineens van de kaart geveegd zijn, deze worden automatisch overgeplaatst naar de nieuwe website.

Lees ook:Nieuw reisprogramma Overal & Nergens zoekt reizigersfilmpjes
Lees ook:Oad Reizen vandaag failliet verklaard
Lees ook:Floortje Dessing start TripTV.nl
Lees ook:Vlucht 666 veilig geland in HELsinki
Lees ook:Dubieuze UfoFlug dupeert duizenden Marokko reizigers

Geen reacties // Reageer