Maar 1 Europese plaats in top 10 Instagramfoto’s

maaco / Foter / CC BY-NC-ND

Een wereld zonder Instagram, wie kan het zich nog voorstellen? De immens populaire fotobewerkings-app voor op je smartphone heeft wereldwijd miljoenen gebruikers die alles wat los en vast zit fotograferen. Dagelijks worden er 5 miljoen foto’s geplaatst op Instagram. Knack.be kwam met een top 10 van de meest gefotografeerde plaatsen op Instagram. En nee, dat zijn niet alleen hotspots als de Eiffeltoren.

1. Suvarnabhumi Airport in Bangkok
2. Slam Paragon Shopping Mall in Bangkok
3. Disneyland in Calafornië
4. Times Square in New York
5. AT&T Park in San Fransisco
6. Los Angeles International Airport
7. Dodger Stadium in Los Angeles
8. De Eiffeltoren in Parijs
9. Staples Centre in Los Angeles
10. Santa Monica Pier in Los Angeles

Opvallend aan de lijst is dat maar liefst vier van de meest gefotografeerde plaatsen in Los Angeles liggen. Ook Bangkok, die op nummer 1 en 2 staat, doet het goed in de lijst. In de top 10 staat maar 1 plaats in Europa. De rest is allemaal in Noord-Amerika en Bangkok.

Plaats jij veel foto’s op Instagram? Gebruik je op reis voornamelijk Instagram of maak je toch liever foto’s met een echte camera? Mijn voorkeur gaat uit naar fotograferen met een echte camera, maar voor onderweg of in eetgelegenheden zijn een paar snapshots met mijn smartphone vaak wel voldoende.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Persoonlijk: 10 reisfotobloopers
Lees ook:Volgtip Instagram: allerschattigst egeltje ontdekt de wereld
Lees ook:Volgtip Instagram: @MuradOsmann
Lees ook:Instagramfoto’s op vliegtuig gedrukt
Lees ook:Met Cardagram verstuur je je eigen foto’s op een echt kaartje

Geen reacties // Reageer