Genomineerd voor de Travvies Awards!

Hoera! Vorig jaar mocht ik van de zijlijn toekijken, en dit jaar is Travel.blog.nl genomineerd voor de Travvies Awards van Stedentripper.com! Ik ben enorm trots dat het dit jaar wel gelukt is om genomineerd te worden en vind dit ook een hele eer!

Van 28 mei tot en met 7 juni 14.00 uur kan er gestemd worden op alle genomineerden. Er zijn in totaal 130 nominaties in 11 verschillende categorieën. Travel.blog.nl is genomineerd in de categorie Blogs.

Wil je mij helpen de Travvies Award te winnen? Dat kan, zonder dat je daar zelf allerlei vormen van spam terugkrijgt! Je hoeft alleen maar Travel.blog.nl aan te klikken, en daarbij geen emailadressen in te vullen. Stemmen doe je hier!

Na 7 juni worden alle stemmen geteld waarna een vakkundige jury in alle categorieën de drie websites waar het meest op gestemd is gaat beoordelen. Op 18 juni worden de winnaars van de Travvies Awards bekend gemaakt!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Travel.blog.nl genomineerd voor Travvies awards
Lees ook:Stedentripper organiseert voor derde maal Travvies Awards
Lees ook:Website van het jaar 2012 categorie reizen & vrije tijd
Lees ook:Genomineerden Travvies Awards bekend
Lees ook:Winnaars Travvies bekend

Geen reacties // Reageer