Volg Travel.blog.nl op Twitter!

Wist je al dat je heel gemakkelijk van alle reisnieuwtjes van Travel.blog.nl op de hoogte kunt blijven door deze blog simpelweg te volgen op Twitter? Via Twitter krijg je direct een bericht wanneer er een nieuwe blogpost op deze site verschenen is. Hoef je niet meer apart de link in te typen in je browser, en kan je filteren tussen wat je wel en niet interessant lijkt! Nog een voordeel, zo nu en dan houd ik een winactie waar alleen Twitter-followers aan mee kunnen doen!  Door op onderstaande link te drukken kom je terecht op de Twitterpagina van Travel.blog.nl. Je hoeft alleen nog maar op ‘Volgen’ te klikken!

Volg Travel.blog.nl op Twitter!

 

Lees ook:Volg Travel.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Travel.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Travel.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Travel.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Travel.blog.nl op Twitter!

Geen reacties // Reageer