Schaamteloos gedrag gezien in het vliegtuig? Deel het met Passenger Shaming

Als er iets irritant is in het vliegtuig dan is het wel je medepassagier. Stinkvoeten, de stoel achterover leunen, veel te veel ruimte opeisen of spullen rond laten slingeren. Het is echter mogelijk om die negatieve energie om te zetten in iets positiefs. Zie je iets extreem goors, irritants of ander wanstaltig gedrag in het vliegtuig? Maak er een foto van en deel deze via het online platform ‘Passenger Shaming’. De Facebookpagina heeft inmiddels meer dan 200.000 likers en het Instagram-account 150.000. Foto’s van schaamteloos gedrag komen van geïrriteerde passagiers of cabinepersoneel. En dat zijn soms ronduit ranzige foto’s; mensen die hun teennagels knippen, een condoom onder een vliegtuigstoel, vieze luiers. Extreem vervelend wanneer je in het vliegtuig zit, maar zo achter de computer kun je er het beste maar om lachen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Volgtip Instagram: allerschattigst egeltje ontdekt de wereld
Lees ook:Volgtip Instagram: @MuradOsmann
Lees ook:Instagramfoto’s op vliegtuig gedrukt
Lees ook:Maar 1 Europese plaats in top 10 Instagramfoto’s
Lees ook:Met vingers knippen grootste ergernis cabinepersoneel

Geen reacties // Reageer