Backpackerscafé, ouwehoeren over mooie reizen

Vandaag was ik in Utrecht bij het BNN backpackerscafé. Ervaren backpackers vertelden hier hun reisverhalen en diverse organisaties voor vrijwilligerswerk, reisverzekeringen, reisartikelen etc waren hier ook aanwezig. Het was er gezellig druk en je kon mooie prijzen winnen. Presentator Sander de Heer van het reisprogramma Weg met BNN deelde rugzakken, lonely planets, strandballen en ‘weggooi’ tenten uit en deed allerlei leuke quizjes over reizen. Ook kon je hier een didgiridoo leren spelen en leren mooie foto’s te maken met je mobieltje (altijd handig als je je digitale camera net even niet bij je hebt).Er zijn waren vandaag zo’n 500 mensen die willen gaan backpacken aanwezig. Het backpackerscafé was een leuke inspiratiebron voor reizigers. Ik heb een aantal leuke gesprekken gehad met reizigers die maandenlang door een bepaald werelddeel of een land zijn getrokken en daar de mooiste dingen hebben meegemaakt. Hierover later meer op deze Blog.

Lees ook:Best budget tip: (kite) surfvakantie Hooked Cabarete, Dominicaanse Republiek
Lees ook:Heb jij een ‘echte’ Calvin Klien onderbroek?
Lees ook:Nieuw: 25 Wereldroutes die je gedaan moet hebben – Floortje Dessing
Lees ook:Wereldwijd gratis overnachten!
Lees ook:Let’s get Together, nieuw reisconcept voor alleengaanden bij Mambo Reizen

Geen reacties // Reageer